Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
DXN Spirulina termékek képes leírás - Spirulina.tlap.hu
részletek »

DXN Spirulina termékek - Spirulina.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: spirulina.tlap.hu » DXN Spirulina termékek
Keresés
Találatok száma - 6 db
1 A DXN spirulina

1 A DXN spirulina

Néhány dolog mely a DXN Spirulina mellett szól: - Malaysia éghajlata a legkedvezöbb a Spirulina minőségéhez mivel ott van a legtöbb napsűtéses óra, a legjobb a napsugárzás szöge és ereje, így a legfontosabb alkotórész a klorofill itt képzödik legnagyobb mennyiségben benne! - A DXN-nek saját Spirulina farmja van ahol a medencéből közvetlenül megy az alga a feldolgozóhelyre ahol hidegsajtolással a hatóanyagok megtartásával készül a kiválóan emészstödő DXN Spirulina! A DXN Spirulina lett a legjobb táplálék kiegészítő és a 'Brand of the Year Award 2010' díjat nyerte el, melyet Yousuf Raza Gilani, Pakisztán Miniszterelnöke, adott át (DXN Pakisztán nevében Zarif Ahmed vette át a díjat).

A legegészségesebb táplálékkiegészítő

A legegészségesebb táplálékkiegészítő

Egy hónapja fogyasztom a spirulina tablettát és a következőket vettem észre: az energiám érezhetően több lett, sokkal ritkábban fáj a fejem. A reumás panaszaim, melyek szinte egész évben szoktak jelenkezni, csaknem teljesen megszűntek. Már nem szoktam éhes lenni a főétkezések között, ezért korábbi rossz szokásomat a nassolást abba tudtam hagyni, így csaknem 3 kilót le tudtam fogyni. korábban gyakran jelentkező emésztési zavarom is múlófélben van. Jelenleg napi 2x1-et fogyasztok belőle, ebéd és vacsora előtt. Remélem később, mégtöbb pozitív hatással lesz rám! Az érdeklődők figyelmébe ajánlom a honlapomon megtalálható, spirulina tablettával kapcsolatos cikket!

DXN Egészség jólét közösség!

DXN Egészség jólét közösség!

A DXN spirulina az egész világon elérhető a nemzetközi weboldalakon keresztül. A DXN kiváló minőséget és alacsony árat képvisel mindenhol, hogy minél több fogyasztó juthasson hozzá a szuperélelmiszernek is nevezett spirulina termékekhez!Minden amit algákról tudni kell. Hatásuk, termesztésük, elöfordulások.

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
DXN Products

DXN Products

dxn, dxn products, spirulina, dietary supplement Being a Super Food, Spirulina Contains all the Dietary components in optimum proportion to nourish our Growth and Development. At the same time, it helps to keep our body in a perfect state of balance. The dietary composition and active ingredients of Spirulina are as follows : Proteins :Essential Amino Acids

DXN spirulina cereal müzli

DXN spirulina cereal müzli

Spirulina - mikroszkopikus vízinövény, több mint 500 millió éve terem a földön, az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagok kombinációját tartalmazza. Némely közülük meglehetősen ritka és a növényi élelmiszerekben, gyakorlatilag nem található meg. A WHO adatai szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármilyen ismert élelmiszernél vagy orvosi készítrnénynél. A spirulina képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját - a meggyógyult sejt elfelejti az elszenvedett betegséget. A Kísérleti Radiológiai Intézet adatai szerint a spirulina szedésekor már egy hónap alatt 67%-kal csökken a stroncium mennyisége a szervezetben. Majdnem ilyen gyorsan tisztul ki a cézium-137 is. A spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára, 1 grammja egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével.

Hirdetés
DXN webáruház

DXN webáruház

A spirulina egyfajta kék-zöld alga, mely gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más olyan tápanyagokban, melyekre szervezetünknek szüksége van. Továbbá az egyik legismertebb lúgos táplálék, mely segít abban, hogy a gyenge, savas szervezet egészséges, lúgos állapotúvá váljon.

Tuti menü