Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
DXN Spirulina termékek képes leírás - Spirulina.tlap.hu
részletek »

DXN Spirulina termékek - Spirulina.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: spirulina.tlap.hu » DXN Spirulina termékek
Keresés
Találatok száma - 6 db
1 A DXN spirulina

1 A DXN spirulina

Néhány dolog mely a DXN Spirulina mellett szól: - Malaysia éghajlata a legkedvezöbb a Spirulina minőségéhez mivel ott van a legtöbb napsűtéses óra, a legjobb a napsugárzás szöge és ereje, így a legfontosabb alkotórész a klorofill itt képzödik legnagyobb mennyiségben benne! - A DXN-nek saját Spirulina farmja van ahol a medencéből közvetlenül megy az alga a feldolgozóhelyre ahol hidegsajtolással a hatóanyagok megtartásával készül a kiválóan emészstödő DXN Spirulina! A DXN Spirulina lett a legjobb táplálék kiegészítő és a 'Brand of the Year Award 2010' díjat nyerte el, melyet Yousuf Raza Gilani, Pakisztán Miniszterelnöke, adott át (DXN Pakisztán nevében Zarif Ahmed vette át a díjat).

A legegészségesebb táplálékkiegészítő

A legegészségesebb táplálékkiegészítő

Egy hónapja fogyasztom a spirulina tablettát és a következőket vettem észre: az energiám érezhetően több lett, sokkal ritkábban fáj a fejem. A reumás panaszaim, melyek szinte egész évben szoktak jelenkezni, csaknem teljesen megszűntek. Már nem szoktam éhes lenni a főétkezések között, ezért korábbi rossz szokásomat a nassolást abba tudtam hagyni, így csaknem 3 kilót le tudtam fogyni. korábban gyakran jelentkező emésztési zavarom is múlófélben van. Jelenleg napi 2x1-et fogyasztok belőle, ebéd és vacsora előtt. Remélem később, mégtöbb pozitív hatással lesz rám! Az érdeklődők figyelmébe ajánlom a honlapomon megtalálható, spirulina tablettával kapcsolatos cikket!

DXN Egészség jólét közösség!

DXN Egészség jólét közösség!

A DXN spirulina az egész világon elérhető a nemzetközi weboldalakon keresztül. A DXN kiváló minőséget és alacsony árat képvisel mindenhol, hogy minél több fogyasztó juthasson hozzá a szuperélelmiszernek is nevezett spirulina termékekhez!Minden amit algákról tudni kell. Hatásuk, termesztésük, elöfordulások.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
DXN Products

DXN Products

dxn, dxn products, spirulina, dietary supplement Being a Super Food, Spirulina Contains all the Dietary components in optimum proportion to nourish our Growth and Development. At the same time, it helps to keep our body in a perfect state of balance. The dietary composition and active ingredients of Spirulina are as follows : Proteins :Essential Amino Acids

DXN spirulina cereal müzli

DXN spirulina cereal müzli

Spirulina - mikroszkopikus vízinövény, több mint 500 millió éve terem a földön, az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagok kombinációját tartalmazza. Némely közülük meglehetősen ritka és a növényi élelmiszerekben, gyakorlatilag nem található meg. A WHO adatai szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármilyen ismert élelmiszernél vagy orvosi készítrnénynél. A spirulina képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját - a meggyógyult sejt elfelejti az elszenvedett betegséget. A Kísérleti Radiológiai Intézet adatai szerint a spirulina szedésekor már egy hónap alatt 67%-kal csökken a stroncium mennyisége a szervezetben. Majdnem ilyen gyorsan tisztul ki a cézium-137 is. A spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára, 1 grammja egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével.

DXN webáruház

DXN webáruház

A spirulina egyfajta kék-zöld alga, mely gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más olyan tápanyagokban, melyekre szervezetünknek szüksége van. Továbbá az egyik legismertebb lúgos táplálék, mely segít abban, hogy a gyenge, savas szervezet egészséges, lúgos állapotúvá váljon.

Tuti menü