Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Spirulina alga termékek képes leírás - Spirulina.tlap.hu
részletek »

Spirulina alga termékek - Spirulina.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: spirulina.tlap.hu » Spirulina alga termékek
Keresés
Találatok száma - 20 db
1. Spirulina tabletta

1. Spirulina tabletta

Néhány dolog mely a DXN Spirulina mellett szól: - Malaysia éghajlata a legkedvezöbb a Spirulina minőségéhez mivel ott van a legtöbb napsűtéses óra, a legjobb a napsugárzás szöge és ereje, így a legfontosabb alkotórész a klorofill itt képzödik legnagyobb mennyiségben benne! - A DXN-nek saját Spirulina farmja van ahol a medencéből közvetlenül megy az alga a feldolgozóhelyre ahol hidegsajtolással a hatóanyagok megtartásával készül a kiválóan emészstödő DXN Spirulina!A DXN Spirulina lett a legjobb táplálék kiegészítő és a 'Brand of the Year Award 2010' díjat nyerte el, melyet Yousuf Raza Gilani, Pakisztán Miniszterelnöke, adott át (DXN Pakisztán nevében Zarif Ahmed vette át a díjat).

A legjobb malaysiai spirulina!

A legjobb malaysiai spirulina!

Egészségvédő élelmiszer A természetből gyűjtött algák fogyasztása több népnél már évszázadokkal ezelőtt sem volt ritka. Mexikóban a tecuitlatlnak nevezett, Spirulina maxima felhasználásával készített kékeszöld színű sütemény az aztékok kedvelt eledele volt. Közép-Afrikában, a Csád-tó környékén élő Kanembou-törzs tagjai pedig dihének nevezett, főzelékszerű ételt állítottak elő Spirulinából. Az utóbbi 20-30 évben a világ számos országában elkezdték termelni a Spirulina platensis és Spirulina maxima cianobaktériumokat. Élelmiszerként csak steril körülmények között előállított, ellenőrzött minőségű, káros anyagoktól mentes Spirulina használható fel. A biomassza nagyüzemi előállítása jelenleg kizárólag nyitott rendszerben (szabadtéri medencékben) történik. A zárt rendszerű technológiát eddig még csak kísérleti, illetve kisüzemi célokra alkalmazták. A Spirulina-termelés volumene az utóbbi években világszerte számottevően emelkedett. Jelenleg az előállított biomassza döntő mennyisége emberi fogyasztás célját szolgálja, jellemzően egészségmegőrző élelmiszerként (divatos kifejezéssel health foodként) értékesül. Chlorophyll elősegíti a máj, az epe, a vastagbél, a teljes emésztő rendszer, a

Algakészítmények

Algakészítmények

Az algák között is kiemelkedő a Spirulina, a kékeszöld alga. Ez tökéletes összetételű tápanyag. Szárazanyag-tartalmának 40-60%-a kis molekulájú, így igen könnyen emészthető. Teljes értékű fehérje, ezért vegetáriánusok aminosavak pótlására jól beilleszthetik étrendjükbe. Az algák ásványianyag- és nyomelemtartalma kiemelkedő a Föld élővilágában. Ez az oka, hogy 'ipari' méretekben nyerik belőlük többek között a jódot, a brómot és a mangánt. A Spirulinának különösen a jód- és a káliumtartalina igen magas, ezért a vízhajtókat szedőknek előnyös a fogyasztása. Természetes jódtartalma miatt bizonyos esetekben normalizálhatja a csökkent pajzsmirigyműködést. Komplex formában található benne a vas is, így vashiány pótlására az egyik legalkalmasabb természetes forrás. Sokféle és nagymennyiségű vitaminban gazdag. Tartalmazza az összes B vitamint, továbbá C-vitamint és E-vitamint. Természetes forrása az A vitaminnak és a linolénsavnak.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az algákról

Az algákról

Az algák ásványianyag- és nyomelemtartalma kiemelkedő a Föld élővilágában. Ez az oka, hogy ipari" méretekben nyerik belőlük többek között a jódot, a brómot és a mangánt. Az algáknak különösen a jód- és a káliumtartalmuk igen magas, ezért a vízhajtókat szedőknek előnyös a fogyasztásuk. Komplex formában található benne vas is, ezért ez az egyik legjobb forrás vashiányosoknak. Tartalmazza az összes B-vitamint, továbbá C-vitamint és E-vitamint. Természetes forrása az A-vitaminnak és a linolénsavnak. Nagy mennyiségben találhatók benne ' nukleinsavak (RNS-DNS) és klorofill is. Az utóbbi kitűnő regeneráló, dezodoráló szer, jó baktériumellenes hatású. Mindez az algákra irányította az orvos és biokémikus kutatók figyelmét. Számos vizsgálatot kezdtek az Egyesült Államokban, Japánban, Franciaországban és Angliában az algák hatásainak további tisztázására. Ezek a vizsgálatok kiemelkedően kedvező eredményt mutattak a vírusfertőzések legyőzésében. Bizonyított az algák jótékony hatása többféle herpeszvírus, inftuenza - A vírus esetén, és kísérletek folynak a HTV1 (AIDS-vírus) elleni hatás igazolására. Indiában a közelmúltban több betegen vizsgálták az alga hatását a szájnyálkahártya rosszindu

Bio Spirulina

Bio Spirulina

Az oldalon részletesen taglalva van a Spirulina alga minden egyes gyógyító tulajdonsága, spirulina és chlorella mikroalga porokról kaphat információt a Biomaxon. A spirulina alga a szervezet számára számos létfontosságú aminosavat és proteint ad, teljesértékű tápanyag. A chlorella hatékony méregtelenítő, leginkább a nehézfémek eltávolításában segít, a spirulina pedig olyan betegségekre hat jótékonyan, mint az asztma vagy az allergia.

Energia az óceánból.

Energia az óceánból.

Mindennapos problémák: stressz, fáradtság, levertség, kedvetlenség, szmog, többszörös terhelés, családi és munkahelyi problémák, rossz táplálkozási szokások, denaturált élelmiszerek. Megoldás:Fogyasszunk koktélokat MIKROALGA-ból.

Étrendkiegészítők - Biokedvenc

Étrendkiegészítők - Biokedvenc

Gyógyhatású termékek, vitaminok és tápanyagok, rengeteg spirulina algából készült étrendkiegészítő, kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó algák felhasználásával, hazai és nemzetközi gyártóktól. A spirulina nagyszerű étrend kiegészítő, tartalmazza szinte az összes szervezetünk működése számára elengedhetetlen tápanyagot.

Green Gold alga kapszula az imunie biotól

Green Gold alga kapszula az imunie biotól

Wellstar Imune alga kapuszula az immunrendszer erősítő. Sokan nem ismerik az alga jótékony hatását, pedig az egyik leghatásosabb immunerősítő természetes módon segítenek a szervezet méregtelenítésében és ez által segítik az általános egészség szinten tartását. Rendszeres használat mellett serkentőleg hat az agyi működésre. Ezen kívül ajánlott mind a gyerekeknek is a a sok pozitív hatás miatt, mind az 50 év felettieknek a szervezet tápanyagszükségleteit. Csökkenti a fáradékonyságot és a cukorbetegek is élvezhetik a hatását. És mostt ingyenes házhoz szállítással kedveskedünk vásárlóinknak.

India Titkos Kincse

India Titkos Kincse

A Spirulinát szuperételként tisztelik, hiszen gazdag forrása számos vitaminnak. Körülbelül 70%-a tartalmaz proteint, E, és C-vitamint (béta-karotin) és B komplexet, számos ásványi-anyagot, phycocyanint, és klorofillt. Ha azt gondolod, hogy a répa béta-karotinban gazdag, akkor meg fogsz lepődni, ha megtudod, hogy a Spirulina gyógynövény sokkal többet tartalmaz! Az az igazság, hogy ez a leggazdagabb béta-karotin étel a világon! WHO ( Egészséügyi Világszervezett ) adatai szerint a Spirulina tápértéke nagyobb bármilyen ismert élelmiszernél vagy orvosi készítménynél. A Spirulina képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját - a meggyógyult sejt elfelejti az elszenvedett betegséget. A spirulina egészségügyi hatásai: - antioxidánsként, - antivírus szerként, - súlycsökkentőként, - a lipid-, és a koleszterinszint optimalizálására, - vegánoknak ajánlott, mivel minden hatóanyagot tartalmaz, ami a húsokban megtalálható

Hirdetés
Minőségi Spirulina termékek

Minőségi Spirulina termékek

Néhány dolog mely a DXN Spirulina mellett szól: - Malaysia éghajlata a legkedvezöbb a Spirulina minőségéhez mivel ott van a legtöbb napsűtéses óra, a legjobb a napsugárzás szöge és ereje, így a legfontosabb alkotórész a klorofill itt képzödik legnagyobb mennyiségben benne! - A DXN-nek saját Spirulina farmja van ahol a medencéből közvetlenül megy az alga a feldolgozóhelyre ahol hidegsajtolással a hatóanyagok megtartásával készül a kiválóan emészstödő DXN Spirulina! A DXN Spirulina lett a legjobb táplálék kiegészítő egy ázsiai megmérettetésen és a 'Brand of the Year Award 2010' díjat nyerte el, melyet Yousuf Raza Gilani, Pakisztán Miniszterelnöke, adott át (DXN Pakisztán nevében Zarif Ahmed vette át a díjat).

Spirulina  diétás ital

Spirulina diétás ital

A BluBio Spirulina diétás ital minősége nagyrészt a növényi anyagokból nyert kombináción alapszik. Elősegíti az anyagcsere gyors működését. A BluBio Spirulina diétás itallal komplett étkezést lehet helyettesíteni. Így csökkentheti súlyát és életerőt nyerhet. Megrendelhető a Bioszállító webáruházban! Hatékonysága a benne található 12 különböző növényi anyag kiegyensúlyozott kombinációjának köszönhető. Ezek együtt támogatják az anyagcsere gyorsabb működését. Fogyasztásával akár egy-egy étkezést is pótolhatunk, így egyénileg szabályozhatjuk a testsúlyt, sőt egyidejűleg életerőt is nyerhetünk! A BluBio-Spirulina diétás ital tehát: - támogatja az anyagcsere aktiválását; - tisztán növényi eredetű összetevőket tartalmaz; - laktózmentes, nem tartalmaz tejszármazékokat; - vegetáriánusok is fogyaszthatják; - segíti az optimális testsúly megőrzését. Fogyasztásához cukormentes italokat, rostos zöldség- vagy gyümölcsleveket javaslunk.

Spirulina alga kapszula

Spirulina alga kapszula

Kiválló minőségű német gyártmányú spirulina lga kapszula. Nagy adagban kedvező áron. Előnyösebb a kapszulás kivitel a porral ellentétben így elkerülhet az alga íz. Minden étkezés mellé javasolt 1 kapszula. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Spirulina por 300 mg /kapszula

Spirulina Cereal

Spirulina Cereal

Spirulina Cereal A spirulina széles körben ismert mint kiegyensúlyozott táplálék, a magas rosttartalmú gabonaféléket pedig minden élelmezéstudományi szakértő javasolja. A DXN Spirulina gabonapehely kiváló minőségű gabonából és spirulinaporból készül, így az egyik legjobb, könnyen elérhető tápanyagforrás. Spirulina Cereal A spirulina széles körben ismert mint kiegyensúlyozott táplálék, a magas rosttartalmú gabonaféléket pedig minden élelmezéstudományi szakértő javasolja. A DXN Spirulina gabonapehely kiváló minőségű gabonából és spirulinaporból készül, így az egyik legjobb, könnyen elérhető tápanyagforrás.

Spirulina és Chlorella

Spirulina és Chlorella

A Vitamin Station vitaminjai és táplálék-kiegészítői kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert, sót, cukrot, mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat! A Vitamin Station legfontosabb célkitűzése az emberek egészségének megőrzése, helyreállítása, és az egészséges életmód népszerűsítése.

Spirulina Max

Spirulina Max

Spirulina Max termék - CaliVita Étrend-kiegészítők - Spirulina Max vásárlás, eladó - Spirulina Max A kékeszöld alga számos vitamint, ásványi anyagot (jód, bróm, mangán, kálium, vas) és az összes esszenciális aminosavat tartalmazza. Kitűnő jódpótló. Vasat szerves komplex formában tartalmaz, így a vashiány pótlására az egyik legalkalmasabb természetes forrás. Az algák vagy más néven moszatok egyszerű felépítésű, elsősorban vízben élő növények. Az algák sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, ezért az utóbbi években, a tengeri hínárhoz hasonlóan, egyre gyakrabban használják őket természetes étrend-kiegészítőként. Az algák között is kiemelkedő a smaragdzöld, illetve a kékeszöld alga. Mindkettő tökéletes összetételű tápanyag. Szárazanyag-tartalmának 40-60%-a kis molekulájú, így igen könnyen emészthető. Vegetáriánusok számára is kifejezetten ajánlott, mert teljes értékű fehérjéket tartalmaz, így aminosavak pótlására eredményesen alkalmazható.

Spirulina termékek

Spirulina termékek

Lúgosítani, méregteleníteni szeretné szervezetét? Akkor Önnek is chlorella tartalmú termékek fogyasztására van szüksége! Ganoderma kávé és krill olaj produktumaink segítségével immunrendszerét erősítheti, ezen felül rendszeressé teheti Omega-3 zsírsav bevitelét is. A maca por használatával javíthat keringési panaszain és szabályozhatja pajzsmirigy működését is. Spirulina készítményeinkkel lényegesen csökkentheti vércukorszintjét, zöld kávé koncentrátum alkalmazásával pedig búcsút inthet az állandó éhségérzetnek!

Spirulina, a kapszulába zárt csodaalga

Spirulina, a kapszulába zárt csodaalga

Spirulina, a kapszulába zárt csodaalga A XXI. század egyik legegészségesebb táplálék-kiegészítőjének kikiáltott mikroszkopikus élőlény a halak eledeléből vált űrhajóskoszttá. Spirulina névre hallgat a XXI. század egyik legegészségesebb táplálék-kiegészítőjének kikiáltott mikroszkopikus élőlény. A Spirulina 'alga' köznapi elnevezése ellenére a baktériumokkal áll a legközelebbi rokonságban, a cianobaktériumok törzsébe tartozik. A cianobaktériumok szélsőséges viszonyok között is megtelepednek hőforrásokban, gleccsereken, fák kérgén, leveleken, homokon vagy sziklaszirteken. Egyes fajaik gombákkal zuzmókat alkotnak, mások baktériumokban színtestekként működnek. A Balaton túlmelegedésekor fellépő kellemetlen vízvirágzásban is nagy szerepe van a cianobaktériumoknak. A Spirulina természetes körülménye között trópusi és szubtrópusi magas pH-értékű állóvizek lakója Afrika, Ázsia és Dél-Amerika tavaiban. Időszámításunk utáni pályafutása a 16. századi Azték kultúráig vezethető vissza, ahol mindennapi élelemként fogyasztották. A spanyol felfedezők állítása szerint a Texcoco-tóból halászott zöld algából készített sütit és szárított csipszet árulták mindenfelé a piacokon. Ehhez hasonló, szárí

Tuti menü